Cjelovita usluga

Za ALD klijente

Kako biste lakše utvrdili koja vrsta električnih vozila je prikladna za vaš vozni park, svojim klijentima nudimo cjelovita prilagođena rješenja - od savjetovanja, preko nabave, do održavanja i na kraju prodaje električnog vozila:

Probne vožnje

Želite isprobati kako je voziti električno vozilo? ALD svojim klijentima omogućava probne vožnje u suradnji s dobavljačima vozila.

Savjetovanje

Želite utvrditi jesu li električna vozila pravi izbor za vas? Potrebna vam je analiza vašeg voznog parka, profiliranje korisnika, preporuka modela? Tu smo da vam olakšamo odluku.

Nabava vozila

Nakon probe i savjetovanja, odlučili ste za nabavku električnog vozila putem Full Service Leasinga? Odaberite model, a ostalo prepustite nama.

Izvještavanje

Vaše novo električno vozilo je u prometu! Želite ustanoviti ostvarene uštede, pratiti način kako vaši vozači koriste vozila? Tu je naša nova usluga - ProFleet telematika (za zelena vozila dostupno od Q3 2021). 

Vlastita punionica

Razmišljate o vlastitoj infrastrukturi za punjenje? Nazovite nas, naši partneri će izaći na procjenu te vam pripremiti ponudu i instalirati vašu punionicu. 

ALD Flex

Niste sigurni hoće li vaše novo električno vozilo vozilo biti prikladno za duga putovanja? I za to imamo rješenje – našu uslugu ALD Flex koja vam omogućava kratkoročni najam nekog od konvencionalnih vozila iz naše ponude.

Održavanje

Vozilo treba i redovno održavanje. Za vas je tu naša široka mreža servisnih partnera u cijeloj zemlji, kao i uvijek dostupan pozivni centar i asistencija.

Prodaja rabljenog EV

Pitate se kako prodati vozilo nakon isteka ugovora, kad su se u međuvremenu pojavile i naprednije verzije električnih vozila? Niti o tome ne trebate brinuti, vozilo vraćate ALD-u, a na nama je pobrinuti se za pronalaženje novog vlasnika.