MEĐUNARODNI VOZNI PARK

Budite globalno mobilni uz ALD međunarodni vozni park.
Mobilnost bez granica.

ALD Automotive omogućuje međunarodno upravljanje voznim parkom za vaše poduzeće u 43 države! ALD Automotive grupa vodeća je po pitanju geografske pokrivenosti.

Misli globalno, djeluj lokalno naš je moto: na razini grupe surađujemo s klijentima diljem svijeta, a na lokalnoj razini se prilagođavamo vašim specifičnim potrebama. U fokusu angažmana je centralizirano i profesionalno upravljanje ključnim klijentima uz  jednostavnu implementaciju i stratešku suradnju.

S prisutnošću u 43 države, lokalna stručnost koju posjedujemo pomaže nam smanjiti vaše troškove i optimizirati upravljanje voznim parkom.

Iskoristite brojne pogodnosti:

-     ALD International vam pomaže ostvariti sinergiju i pogodnosti nabave udruživanjem vaših decentraliziranih nabavnih potreba.

-     Troškovi su značajno smanjeni, a računica troškova unaprijeđena zahvaljujući centralnom formiranju cijena u svim zemljama valutnog područja u pogledu kamatnih stopa  i naknada za upravljanje.

-     Usmjereni procesi kroz ujednačenu implementaciju i obradu.

-     Transparentnost kroz globalni alat za izvještavanje ALD Internationala sa opsežnom bazom podataka, koji omogućuje donošenje kvalitetnih i konkretnih poslovnih odluka.

ALD Automotive tim sa zadovoljstvom će vas savjetovati po pitanju optimiziranje vašeg međunarodnog voznog parka.