Benefiti za tvrtke

Pitate se zašto odabrati Full Service Leasing električnih vozila?

Sve prednosti Full Service Leasing-a već su poznate, a za odgovor na ovo pitanje njima je potrebno pribrojati brojne prednosti koje donose električnih vozila:

Društveno odgovorno poslovanje (DOP)

Društvena odgovornost poslovni je imperativ, no veliku prepreku u strategiji održivosti predstavljaju vozni parkovi sastavljeni od konvencionalnih motornih vozila. Prihvaćanje DOP-a znači i preuzimanje odgovornosti za povećanje pozitivnog utjecaja na društvenu i ekonomsku situaciju. Prelazak na električni vozni park pozitivan je korak naprijed prema povećanju vaših konkurentskih prednosti na tržištu. 

Izravan utjecaj na okoliš

Tradicionalni automobili imaju negativan utjecaj na okoliš kao rezultat potrošnje goriva i posljedičnih emisija CO2. Kako EV automobili omogućuju smanjenje emisije CO2 za 40%, nema sumnje da igraju veliku ulogu u očuvanju planete.

Isplativost električnog voznog parka

Financijske prednosti za tvrtke koje prelaze na električni vozni park ostvaruju se uglavnom na smanjenju troška goriva. Električna energija donosi zeleniju i jeftiniju mobilnost, od one koju nudi standardno gorivo. 

Mogućnost vlastite infrastrukture punjenja

Nedostatak rješenja za punjenje EV, za mnoge je tvrtke donedavno predstavljao najveću prepreku pri donošenju odluke za prelazak na električna vozila. Međutim, broj stanica za punjenje raste iz dana u dan, a mogućnosti kućnog punjenja ili instaliranja punionica u radnim prostorijama jednostavne su i isplative. 

Širok raspon mogućnosti

Broj marki i modela električnih vozila raste iz godine u godinu, a svi veliki proizvođači imaju za cilj ući na tržište e-mobilnosti jer neka predviđanja kažu da će do 2050. godine električna vozila činiti dvije trećine svih cestovnih vozila. S razvojem tržišta raste i izbor modela, kao i raznih opcija kupnje, a samim time se razvijaju i mogućnosti punjenja električnih vozila.