Društveno odgovorno poslovanje

Odgovornost prema korisnicima, klijentima i zaposlenicima

Društvena odgovornost jedan je od glavnih prioriteta ALD Automotive te je ugrađena u kulturu i jasna je demonstracija naših osnovnih vrijednosti - timski duh, predanost, odgovornost i inovativnost.

Odgovorni smo prema našim klijentima i zaposlenicima, kao i prema okolišu i društvu općenito. Uspješnim poslovanjem doprinosimo gospodarskom razvoju, a istovremeno i poboljšanju kvalitete života naših zaposlenika i njihovih obitelji, kao i zajednice i društva u cjelini.

Naši stručni i vrijedni zaposlenici usmjereni su na postizanje ciljeva i rezultata te su osnova našeg uspjeha. Zajednički gradimo timski duh i postižemo rezultate. Kao poslodavac radimo na povećanju zapošljavanja te unaprijeđenju uvjeta rada i zadovoljstva zaposlenika. Podrška smo im u svrhu napretka njihovih znanja i vještina, a promoviramo raznolikost i unaprjeđujemo radne uvjete.  

Usklađeni smo s nacionalnim i međunarodnim propisima te gradimo dugoročne odnose s našim dobavljačima i klijentima.

Kontinuirano vodimo brigu o potrebama i očekivanjima klijenata i korisnika, a za komunikaciju koristimo inovativne alate i aplikacije. Voditeljima voznih parkova omogućavamo neprekidan i transparentan pristup informacijama o voznom parku putem portala i aplikacije 

Detaljnim analizama utvrđujemo najkvalitetnije opcije te kreiramo individualizirana rješenja za vaš vozni park.

Redovno provodimo godišnje istraživanje o zadovoljstvu korisnika, kao i ankete o zadovoljstvu samih vozača svakom pojedinačnom pruženom uslugom. Na temelju povratnih informacije poduzimamo razne aktivnosti za unaprjeđenje naše usluge.

Savjetima za sigurnu vožnju nastojimo utjecati na povećanje sigurnosti na cestama, a uputama za smanjenje emisije CO2 na očuvanje okoliša. Među zaposlenicima osvještavamo važnost reducirane potrošnje prirodnih resursa i proizvodnje otpada.

Osim kod naših poslovnih partnera i zaposlenika, pratimo i potrebe unutar zajednice ili društva, na temelju kojih razvijamo humanitarne, solidarne ili sponzorske inicijative.