MOBILITY BLOG

EV revolucija: predstavljamo vam opsežan katalog električnih vozila

EV revolucija: predstavljamo vam opsežan katalog električnih vozila

Sve veća popularnost električnih vozila (EV) i sve veća raznolikost opcija dostupnih na tržištu jasni su pokazatelji rastuće potražnje za isplativim i ekološki prihvatljivim alternativama tradicionalnim vozilima s motorom s unutarnjim izgaranjem (ICE). S ambicioznim ciljevima smanjenja upotrebe fosilnih goriva i emisije CO2, tvrtke i pojedinci podjednako traže održive opcije za prelazak na mobilnost s niskim emisijama.

Tranzicija na elektrifikaciju predstavlja razne izazove za upravitelje voznih parkova, a brojne opcije koje tržište nudi mogu biti zbunjujuće i otežati odabir pravog vozila. Kako bismo vam olakšali izbor, pripremili smo sveobuhvatni pregled električnih vozila trenutno dostupnih u Europi.

Informacije o vozilima u našem katalogu prikazuju širok raspon značajki i pogodnosti važnih pri odabiru vozila te će vam pružiti precizan i temeljit uvid u ponudu električnih vozila koja se trenutno mogu nabaviti u Europi. Katalog također pomaže u usporedbi i odabiru najprikladnijih električnih vozila za vaše potrebe.

Od oko 300 vozila navedenih u katalogu, pojedini modeli nisu dostupni na hrvatskom tržištu, no uvjereni smo da ćete u ovom opširnom popisu uspjeti pronaći dovoljno električnih modela koji mogu ispuniti vaša očekivanja i potrebe. Obratite se svojem Voditelju ključnih kupaca u ALD Automotive već danas i dopustite nam da vam pomognemo u odabiru pravih električnih vozila za vaš vozni park.

Pridružite se EV revoluciji!

Preuzmite EV katalog ovdje.

*Pojedini modeli navedni u katalogu trenutno nisu dostupni na hrvatskom tržištu.