Novosti i obavijesti

01tra

Sezonska zamjena pneumatika

Sezonska zamjena pneumatika

Poštovani klijenti,

Ukoliko vaš ugovor o operativnom leasingu sadrži uslugu servisiranja ljetno/zimskih pneumatika, molimo vas da zamjenu pneumatika izvršite počevši od 15. travnja 2019., a najkasnije do 15. svibnja 2019. godine, u skladu sa zakonskom regulativom.

Savjetujemo vam da zamjenu izvršite krajem travnja, a svakako tek nakon zakonskog roka 15. travnja 2019., do kada je obavezna zimska oprema.

U slučaju da je kompletan set vaših ljetnih pneumatika ostao na čuvanju, molimo da se najmanje 5 radnih dana prije planiranog dolaska, javite istom partneru kod kojeg ste posljednji put mijenjali pneumatike (u jesen 2018.).

Podatke o ALD Automotive ovlaštenim partnerima vulkanizerima, kontakt brojeve telefona i njihove adrese, možete pronaći na http://www.aldautomotive.hr/download.

Ako sada prvi put mijenjate pneumatike, na raspolaganju vam stoji ALD Automotive pozivni centar koji će vam pružiti potrebne informacije o lokaciji zamjene.

Ukoliko su pneumatici prilikom prošle sezonske zamjene ekološki zbrinuti te u slučaju da pneumatici nisu uključeni u najamninu ili je količina pneumatika istrošena, za montažu novog seta potrebno je odobrenje ALD-a i korisnika najma.

Setovi tehnički ispravnih zimskih pneumatika koji se demontiraju s vozila ostaju na čuvanju u skladištima naših partnera do nove sezonske zamjene (jesen 2019. godine).

NAPOMENA: Ukoliko u vašem vozilu kao dio opreme postoji sigurnosni nastavak (adapter) za ključ vijaka kotača, isti se nalazi u prtljažniku vozila, a neophodan je za obavljanje zamjene pneumatika. Stoga vas molimo da prilikom dolaska na zamjenu, sigurnosni adapter svakako pripremite na vidljivo mjesto.

Nazovite nas
+385 1 6659 755