Novosti i obavijesti

15ožu
2018

Sezonska zamjena pneumatika

Sezonska zamjena pneumatika

Poštovani klijenti,

Ukoliko vaš ugovor o operativnom leasingu sadrži uslugu servisiranja ljetno/zimskih pneumatika, molimo vas da zamjenu pneumatika izvršite počevši od 15. travnja 2018., a najkasnije do 15. svibnja 2018. godine, u skladu sa zakonskom regulativom.

Savjetujemo vam da zamjenu izvršite krajem travnja, a svakako tek nakon zakonskog roka 15. travnja 2018., do kada je obavezna zimska oprema.

Molimo vas da se za rezervaciju termina najavite najmanje 2-3 radna dana prije planiranog dolaska istom partneru kod kojeg ste posljednji put mijenjali pneumatike (jesen 2017.), ukoliko je kompletan set vaših ljetnih pneumatika na čuvanju.

Podacima o ALD Automotive ovlaštenim partnerima vulkanizerima, kontakt brojevima telefona i adreama, možete pristupiti putem linka vulkanizeri.

Ukoliko prvi put mijenjate pneumatike, na raspolaganju vam stoji ALD Automotive pozivni centar koji će vam pružiti potrebne informacije o lokaciji zamjene.

Ako su pneumatici prilikom prošle sezonske zamjene ekološki zbrinuti te u slučaju da pneumatici nisu uključeni u najamninu ili je količina istrošena, za montažu novog seta potrebno je odobrenje ALD-a i korisnika najma.

Setovi zimskih pneumatika koji se demontiraju s vozila ostaju na čuvanju u skladištima naših partnera do nove sezonske zamjene (jesen 2018. godine).

 

Napomena:

Ukoliko u vašem vozilu kao dio opreme postoji sigurnosni nastavak (adapter) za ključ vijaka kotača, isti se nalazi u prtljažniku vozila, a neophodan je za obavljanje zamjene pneumatika. Stoga vas molimo da prilikom dolaska na zamjenu, sigurnosni adapter svakako pripremite na vidljivo mjesto.

 

S poštovanjem,

ALD Automotive