Novosti i obavijesti

08kol
2017

My ALD

My ALD

Poštovani klijenti,

Let’s drive together – ovaj put s My ALD-om, našom novom internetskom i mobilnom aplikacijom, razvijenom za Vas i Vaše vozače! Voditeljima voznog parka aplikacija je dostupna putem internetskog portala, dok je vozačima na raspolaganju i u obliku aplikacije za mobilne telefone.

Vama, kao voditelju voznog parka, My ALD je ključ za učinkovito upravljanje Vašim vozilima. Putem internetskog portala omogućen Vam je brz i jednostavan pristup svim informacijama i detaljima voznog parka, dok ALD Net-u, našem alatu za izvještavanje, sada možete pristupiti direktno jednim klikom iz My ALD-a.

My ALD aplikacija za pametne telefone podrška je Vašim vozačima na svakom kilometru njihove vožnje. Putem mobilne aplikacije oni u svakom trenutku mogu pristupiti detaljnim podacima o svom vozilu i ugovoru te pronaći kontakte i geolokaciju servisnih partnera. Putem internetskog portala, vozači mogu jednostavno predati zahtjev za rezervaciju termina kod ovlaštenih servisnih partnera, ALD Asistenciju, prijavu štete.

Kako biste Vi i Vaši vozači što prije upoznali sve njegove prednosti, pristupite My ALD-u putem web stranice www.myald.hr i zatražite pristupne podatke odabirom opcije Nemam pristup / Don’t have acces., koji će Vam potom biti dostavljeni mailom.

Na svoje pametne telefone, vozači mogu aplikaciju instalirati putem App Store ili Google Play te joj pristupiti s dobivenim pristupnim podacima.

Ukoliko želite da mi u Vaše ime kreiramo i dostavimo pristupne podatke svim korisnicima u Vašoj tvrtki, dostavite nam popis koji sadrži njihove podatke – ime, prezime i poslovnu email adresu te napomenu radi li se o vozaču ili voditelju voznog parka. U najkraćem mogućem roku, podaci će biti poslani na navedene mail adrese.

Osim navedenih, i brojne druge mogućnosti bit će Vam na raspolaganju, a kao kratki uvod pogledajte My ALD prezentaciju i My ALD video.

Imate li kakvih pitanja? Sa zadovoljstvom ćemo Vam odgovoriti.

Kontaktirajte nas putem maila myald.hr@aldautomotive.com.

Želimo Vama i Vašim vozačima sigurnu vožnju s My ALD-om!

Vaš ALD Automotive